Sirje Potisepp: Toiduainetööstus kroonakriisi mõjuväljas

Sirje Potisepp
, Eesti toiduainetööstuse liidu juhataja
Copy
Toiduainetööstuses on töökäsi alati tarvis, paraku ei taha teeninduses või turismi alal elatist teeninud inimesed sageli toiduainesektorisse minna, kirjutab Eesti toiduainetööstuse liidu juhataja Sirje Potisepp.
Toiduainetööstuses on töökäsi alati tarvis, paraku ei taha teeninduses või turismi alal elatist teeninud inimesed sageli toiduainesektorisse minna, kirjutab Eesti toiduainetööstuse liidu juhataja Sirje Potisepp. Foto: Margus Ansu

Lõppev aasta oli tulvil ebakindlust ja segadust. See mõjutas tugevasti Eesti toiduainetööstustki, mis ühelt poolt pidi tagama riigi elanike toiduga kindlustatuse, teisalt kohanema oludega, kus näiteks turismi- ja toitlustussektor ja nendega koos suur hulk kliente päevapealt kadusid.

Praegugi on olukord heitlik ja keegi ei tea, mis homne päev toob või millised on ettevõtluse võimalused ja piirangud. Paljud hoiduvadki pikki plaane tegemast ehk elavad päev korraga. Loomulikult loodame kõik, et järgmine aasta tuleb tänavusest stabiilsem, kuid ainult õnnele lootma jääda ei tasu – on mõni ilmne trend, mida arvestades saab teha vajalikke ettevalmistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles