Hoidiste minimessil lõid laineid Mojito moos ja kõrvitsasinep

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Tänavune Tori hoidiste minimess toimus koroonaviiruse leviku piiramiseks digikultuuriaasta vaimus virtuaalselt.
Tänavune Tori hoidiste minimess toimus koroonaviiruse leviku piiramiseks digikultuuriaasta vaimus virtuaalselt. Foto: Erakogu

Ehkki Tori naisseltsingu Lained eestvedamisel toimuv hoidiste minimess, mis tavaliselt meelitab kohaliku seltsimaja pooleks päevaks rahvast täis ja kus kiibitsejad saavad oma maitsemeeli rikastada sadakonna hoidisega, toimus tänavu koroonaviiruse leviku tõttu digikultuuriaastale kohaselt virtuaalselt, leidis sellelt huvitavaid maitseid nii magusate kui soolaste säiliste valmistajatelt.

Seetõttu ei üllatagi, et hindajate seas tekitas elevust kõrvitsasinep, kondenspiim kitsepiimast või Mojito moos.

Tänavu paluti huvilistel viirusohu tõttu saata oma hoidised väljanäitusele virtuaalselt ehk oodatud olid säilisest tehtud pilt või video ja selle tegemise õpetus.

Nii saabus messile viielt osavõtjalt tosina eri hoidise info ja kaks hakkajat saatsid korraldatele kolm päriselt purki pandud hoidist.

“Kuigi varem on osalejaid olnud eri vanusest, siis nüüd loobusid vanemad inimesed kahjuks kohe, peljates ilmselt seekordset arvutiga seotud formaati,” märkis minimessi eestvedaja Kaire Parts tänavu tagasihoidlikuks jäänud hoidisesaagi kohta.

See ei teinud žürii elu põrmugi kergemaks: kuigi säiliseid oli tunduvalt vähem kui tavaliselt, võttis nende ülevaatamine ja arutelu mitu tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles