Siim Suursild: Mehesõna ei maksa Pärnus midagi (6)

Siim Suursild
, Pärnu linnavolikogu liige
Copy
Siim Suursild esitas koos Jüri Lebedevi (Reformierakond) ja Kalev Kaljustega (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) Pärnu linnavolikogule eelnõu Pärnu haldusterritooriumil uuesti kaks valimisringkonda moodustada.
Siim Suursild esitas koos Jüri Lebedevi (Reformierakond) ja Kalev Kaljustega (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) Pärnu linnavolikogule eelnõu Pärnu haldusterritooriumil uuesti kaks valimisringkonda moodustada. Foto: Lilli Tölp

Arvatavalt ei leidu Pärnus palju neid linnavolinikke, keda Audru, Paikuse või Tõstamaa rahvas sinataks, nööbist kinni võtaks ja kellele kurta muret auklikust sõiduteest. Rahvasaadikuid ei saa siin süüdistada, enamik neist sai mandaadi linnast.

Siiski on osavaldade hääl Suur-Pärnu volikogus hästi kuuldav. Tänu ühinemislepingus nimetatud kahele valimisringkonnale.

Ühinemislepingusse raiutult tagaksid kaks valimisringkonda osavaldade parema esindatuse ka eelolevatel valimistel, kui vaid mehesõna suvepealinnas maksaks. Aga võta näpust, tundub, et ei maksa see mehesõna midagi.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles