PJK tagus Tabasalu võrku viis palli ja jäi esiliigasse püsima

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu jalgpalliklubi (PJK) jäi esiliigasse püsima.
Pärnu jalgpalliklubi (PJK) jäi esiliigasse püsima. Foto: Lilli Tölp

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) tuli täna sel hooajal viimast korda platsile, kui esiliiga üleminekumängudel läks teist korda vastamisi Tabasalu JKga. Kui võõral väljakul alistati madalamal liigatasemel palliv vastane 3:1, siis täna kodustaadionil koguni 5:1. Koondseisuga 8:2 jäädi kindlalt esiliigasse püsima.

Pärnu kunstmurustaadionil hakkasid sündmused hargnema 14. minutil, kui pärnakad teenisid penalti, ent Petro Namuilyk ei suutnud seda realiseerida. Õnneks säras kaks minutit hiljem tablool 1:0, sest 95 pealtvaataja ees leidis väravavõrgu üles Joonas Sild. Ehkki vastased suutsid 29. minutil viigistada, juhtisid Igor Prinsi hoolealused poolajaks 3:1, kui tabamuse said kirja Kein Makovei ja Jevgeni Novikov.

Teisel poolajal sai kaks väravat oma nimele Risto Pärnat ja nõnda said pärnakad panna hooajale kodustaadionil ilusa punkti ja jätkavad järgmiselgi hooajal samas liigas pallimist. Küll on pärnumaalastest liigakaaslased kadunud: Pärnu Vaprus tõusis meistrisarja ja Vändra Vaprus langes aste madalamale, esiliiga B-tasandile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles