Toomas Kivimägi abielureferendumist: Miks kulutada raha ja lõhestada ühiskonda rahvahääletusega? (1)

Toomas Kivimägi
, Riigikogu liige (Reformierakond)
Copy
Ükski parlamendierakond pole avaldanud soovi muuta  perekonnaseadust. Riigikogu liige Toomas Kivimägi küsib: miks kulutada raha ja lõhestada ühiskonda rahvahääletusega.
Ükski parlamendierakond pole avaldanud soovi muuta  perekonnaseadust. Riigikogu liige Toomas Kivimägi küsib: miks kulutada raha ja lõhestada ühiskonda rahvahääletusega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna kõik ei pruugi vastust teada, siis korraldaks referendumi. Küsiks rahva käest. Kas sellest midagi muutub? Ei muutu. Päike tõuseb ikka idast. Ka rahvahääletuse järel ja sõltumata sellest.

Täna, esmaspäeval kell 15 algaval riigikogu korralisel täiskogu istungil toimub esimene hääletamine eelnõu "Rahvahääletuse korraldamine abielu küsimuse mõistes" üle. 

Kavandatav referendum “Kas abielu peab jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?” ei erine oma sisu(tuse) ega tagajärgede poolest eeltoodud parafraasist. Meenub õpetlik lugu, kui korraldati uuring, et leida asukoht Ruhnu sadamale. Kulutati hulk kroone, aega ja pisaraid ja tulemus oli: sadam peab jääma sinna, kus ta juba on.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles