Linnaelanikel tuleb ametnikega ajutiselt asju ajada kaugsuhtluse teel

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnavalitsuses toimub kodanike vastuvõtt aasta lõpuni vaid eelkokkuleppel.
Pärnu linnavalitsuses toimub kodanike vastuvõtt aasta lõpuni vaid eelkokkuleppel. Foto: Lilli Tölp

Pärnu linnavalitsus piirab koroonaviiruse leviku tõttu linnavalitsuses, osavallakeskustes ja hoolekandekontorites aasta lõpuni kodanikke vastuvõttu.

Esmaspäevast tuleb elanikel vältida ametiruumidesse kohaletulemist ja kasutada ametnike ja teenistujatega suhtlemiseks telefoni või elektroonseid kanaleid. Kui kohtumine on vältimatu, tuleb kokkusaamine vastava ametiisikuga enne telefoni või e-kirja teel kokku leppida, muul juhul vastuvõttu ei toimu.

“Ametiruumides tuleb kanda visiiri või maski, desinfitseerida käsi ja hoida vähemalt kahemeetrist vahemaad,” selgitas Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann nõudeid neile, kel käik omavalitsusse möödapääsmatu.

Ühekorramaske pakutakse Suur-Sepa 16 fuajees ja muudes avalikes ruumides, kaitsemaski ei pea Villmanni kinnitusel ise kaasa võtma.

Linna piirkondlikud hoolekandekontorid on esmaspäevast kuni aasta lõpuni suletud. Sotsiaalkonsultantidega tuleb suhelda telefonitsi, iseteeninduskeskkonnas ja muude elektroonsete sidevahendite abil.

Pärnu Haldusteenused on avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles