Galerii Siinsetel sulgpalluritel ei jää koroonapiirangute ajal mängimata

Märt Pilme
, reporter
Copy

Sulgpall on Pärnumaal populaarne ja huvilisi jagub, ent puudu on treeneritest ja mängupaikadest.

Läinud nädalalõpul madistasid sulgpallurid Paikuse spordikeskuses koguni kolm päeva järjest. Pärnumaa meistrivõistlused venisid nii pikaks, ­kuna praegusele olukorrale kohaselt spordisõpru hajutati. Eri ­aegadel peeti meistri- ja teise ­liiga lahinguid nii mees- kui nais­üksikmängus, aga ka paaris­mängudes. Maakonna tšempionid selgusid kümnes arvestuses.

“Võistlused kulgesid väga rahulikult,” resümeeris mõõduvõtu korraldaja ning Pärnu sulgpalliklubi president ja treener Anneli Kõrge. “Kui muidu on need võistlused olnud meie sulgpallikogukonna kokkusaamise koht, kus inimesed üksteist näevad ja arutavad, kuidas mäng läheb, siis seekord olime nii hajutatult, et väga ei näinudki üksteist. Ses mõttes oli kahju.”

Siiski on Kõrge tänulik, et hoolimata keerulisest ajast sai võistlus üldse toimuda, sest variant oli ka edasi lükata. Üritus õnnestus organiseerida, sest Pärnumaal on võrreldes muu Eestiga olnud viiruse levik väiksem ja võistlusi sai korral­dada nõnda, et omavahel puu­tuti vähe kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles