Andres Sooniste: Asümptomaatiline õnnetunne (1)

Andres Sooniste
Copy
Suure osa liiklejate harjumuspärasest marsruudist lõigatakse tulevikus kesklinn välja või väheneb selle läbimine märgatavalt, prognoosib Andres Sooniste. 
Suure osa liiklejate harjumuspärasest marsruudist lõigatakse tulevikus kesklinn välja või väheneb selle läbimine märgatavalt, prognoosib Andres Sooniste. Foto: Mailiis Ollino

Oleme siin Ülejõel uhked, et meie Pärnu linn areneb. Eks me panusta isegi, kuidas oskame. Mõnikord tuleb isegi välja. Teeme laatu, loenguid, tantsime ja laulame, avaldame arvamust, vaidleme ja mõnikord kuulame teisigi.

Mõne aja eest käivitas linnaarengu abimeer positiivse algatuse – ideekorje Vaasa pargi ja Pika tänava arengu heaks. Selles osales ka Ülejõe seltsi initsiatiivrühm ja paar mõtet leidis äramärkimist kokkuvõtvas Pärnu Postimehe artikliski. Kuna liivakastis võib tekkida terviklikkuse ja ilmeksimatuse illusioon, juhtis Ülejõe selts linnavalitsuse tähelepanu asjaolule, et pelgalt mõte paigaldada Vaasa parki ja Pikale tänavale mõni lisaatraktsioon ei tõsta kuidagi kõnealuse linnaruumi atraktiivsust ega kasutusaktiivsust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles