Vapruse esindusmeeskonnaga liitus kogenud poolkaitsja

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu Vaprusega liitus Marek Kaljumäe.
Pärnu Vaprusega liitus Marek Kaljumäe. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu Vapruse jalgpalliklubiga ühines eelmisel hooajal Premiumi liigas Tallinna Kalevi meeskonda esindanud Marek Kaljumäe.

“Otsustasin Vapruse kasuks, sest neil oli konkreetne huvi minu vastu. Peale selle on Pärnu linn mõnus koht elamiseks,” lausus Kaljumäe, kelle sõnul on algava hooaja eesmärk kõrgliigasse püsima jääda. “Loodan, et staadionile tuleb palju fänne meid toetama.”

Kaljumäe tegi 2020. aastal meistriliigas kaasa 35 matšis, mängis 3150 minutit ja lõi seitse väravat. Varem on ta kuulunud Tallinna FCI Levadia, JK Narva Transi ja Soome kõrgliigas PS Kemi meeskonda.

Eesti meeste A-koondist on Kaljumäe esindanud viiel korral ja Eesti noortekoondiste eri vanuseklassides kogunes tema arvele 40 mängu ja kaks väravat.

Peale Kaljumäe liitus Vapruse treeningutega varem PJKs mänginud Mirko Mardiste.

Esimene treeningmäng tuleb Vaprusel 16. jaanuaril võõrsil Viljandi JK Tulevikuga. Taliturniiri alustatakse 23. jaanuaril, kui vastane on JK Narva Trans.

Pärnu Vapruse meeskond alustas 4. jaanuaril treeninguid järgnevas koosseisus

Väravavahid: Hendrik Vainu, Ahti Strati, Ott Nõmm. Kaitsjad: Georg Grahv, Ranet Ristikivi, Rasmus Ilves, Mirko Mardiste, Uku Kõrre, Magnus Villota, Raimond Tiidermann. Poolkaitsjad: Marek Kaljumäe, Tõnis Vihmoja, Rocco Mõtt, Henri Hanson, Robin Limberg, Enrico Veensalu, Reno Mark, Mathias Villota, Toomas Pent, Ander Paabut. Ründajad: Kristen Saarts, Ronaldo Tiismaa ja Virgo Vallik. 

Andmed: Pärnu Vaprus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles