Süldilaua tagant pääsenud vutimeestest õhkub mängunälga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Mullu esiliiga võitnud Pärnu Vapruse jalgpallitiim läheb meistriliiga hooajale vastu kohalike mängijatega, ent otsib täienduseks kogenud abiväge.
Mullu esiliiga võitnud Pärnu Vapruse jalgpallitiim läheb meistriliiga hooajale vastu kohalike mängijatega, ent otsib täienduseks kogenud abiväge. Foto: Mailiis Ollino

Koroonaviiruse leviku tõttu tavapärasest pikemaks veninud jalgpallihooaja järel kuu puhata saanud Pärnumaa vutimehed on asunud uueks aastaks atra seadma ja esimestel treeningutel oli näha, et mängunälg on suur.

“Motivatsioonipuuduse üle ei saa kindlasti kurta. Juba esmaspäeval esimeses trennis olid poisid kohati nii hoos, et neid tuli tagasi hoida,” kirjeldas Pärnu Vapruse meeskonna peatreener Taavi Midenbritt esimese ühistreeningu muljeid.

​Kaheaastase pausi järel meistriliigasse naasnud Vapruse tiimis alustas uueks hooajaks ettevalmistamist 23 mängijat, kellest enamik on kollamusta vormi kandnud juba mitu aastat nii kõrgemas seltskonnas kui esiliigas.

Vapruse tegevjuht Karl Palatu ütles, et nagu iga hooaja algul on nüüdki lisandunud mõni andekam noormängija oma süsteemist, aga kaardistatud on ka huvipakkuvaid mängijaid mujalt Eestist, et meeskonda kogemust ja kvaliteeti lisada.

Palatu kinnitusel soovib Vaprus jätkata seni toiminud süsteemis ehk ennekõike tuua tulemused ära oma piirkonna mängijatega.

“Siin piisab andekaid pallureid, seepärast oleks vale nende võimalused mujalt tulijaile anda. Seega oleme esmajärjekorras avatud kõigile oma linna mängijatele, kes aitaksid tõsta esindusmeeskonna taset,” ütles Palatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles