Plaanitav vabatahtlike päästjate maja ei saanud siseministeeriumilt heakskiitu

Kati Saagim
Copy
Pärnu Lootsi 10 kinnistu on pälvinud tähelepanu, kuna osa krundi naabreid kahtlustab, et riigikaitsemaale kavandatakse päästjate hoone pähe hoopis korterelamut.
Pärnu Lootsi 10 kinnistu on pälvinud tähelepanu, kuna osa krundi naabreid kahtlustab, et riigikaitsemaale kavandatakse päästjate hoone pähe hoopis korterelamut. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus on kaua vaaginud, kas anda luba ehitada laia kõlapinda saanud Lootsi 10 kin­nistule vabatahtlike ­merepäästjate tarvis neljakorruseline maja. Kõnealuse krundi naabrid kahtlustavad, et riigi­kaitsemaale kavandatakse päästjate hoone pähe hoopis korterelamut.

Linnavõimule tegi otsustamise raskeks asjaolu, et nii pääste- kui politsei- ja piirivalveameti hinnangul puudub kõnealuse hoone järele vajadus.

Ligemale pool aastat pärast esimese sellekohase uudisloo ilmumist on ehitusloa menetlusprotsessis viimaks märgata arengut. Mullu oktoobris toimus linnavalitsuses kõnealuse krundi üle mitu nõupidamist, mille tulemusena otsustas planeerimisosakond enne ehitusloa menetlusprotsessi lõpetamist küsida sise­ministeeriumi hinnangut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles