Linna ootamatu hinnakiri lõi noortetreeneritel hinge kinni, üks klubidest peatas juba töö

Märt Pilme
, reporter
Copy
Treenerid nendivad, et kui praegused hinnad jäävad kehtima, võivad need väiksematele spordiklubidele anda surmahoobi.
Treenerid nendivad, et kui praegused hinnad jäävad kehtima, võivad need väiksematele spordiklubidele anda surmahoobi. Foto: Mailiis Ollino

Linnavalitsus kehtestas uuest aastast tööd alustanud Pärnu spordikeskuse hinnakirja. Küsitavad rahanumbrid panid juba esimese nädalaga noortespordile sellise põntsu, et üks klubidest peatas ajutiselt tegevuse. Teised laiutavad käsi ja küsivad: mis nali see siis olgu?

Spordikeskus on Pärnu linna hallatav asutus, mis majandab ja juhib linnale kuuluvaid spordiobjekte. Tegemist pole – nagu keskuse nimest võib eeldada – ühe hoonega, vaid selle alla kuuluvad Rannastaadion, spordihall, Paikuse spordikeskus, kergejõustikuhall, Raja tänava ujula, Raeküla staadion, Mai kunstmuruväljak, Metsa 19 spordisaal, Reiu–Raeküla kunstlume- ja terviserajad, Lastestaadion koos uisuväljakuga ja valmiv Rehepapi jalgpallikeskus. Uue üksuse juhatajaks valiti Riho Tipp.

Siinkirjutaja jõudis üleeile rääkida kümne sporditegelasega, kes töötavad siinsete noortega. Nende jutust selgus, et tegevus uue hinnakirja ümber on olnud segane ja suhtlus klubidega puudulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles