Kihnu otsib silma paistnud inimesi ja aasta tegu

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Mullu pälvis Kihnu elutööpreenia Pärna talu perenaine ja pärimuskultuuri kandja Liisa Nazarova ehk Pärna Liisa.
Mullu pälvis Kihnu elutööpreenia Pärna talu perenaine ja pärimuskultuuri kandja Liisa Nazarova ehk Pärna Liisa. Foto: Mailiis Ollino

Kuraditosin aastat on Kihnu vald tunnustanud nii kihnlasi kui saarele head teinud kodanikke.

Ettepanekuid Kihnu valla aukodaniku, aasta teo, elutööpreemia ja vallavalitsuse tänukirja vääriliste kandidaatide kohta oodatakse vallamajas esmaspäevani.

Valla autasude andmise ettepanekuid saavad esitada nii volikogu liikmed ja vallavalitsuse töötajad kui vallas tegutsevad juriidilised isikud ja saareelanikud.

Valla aukodaniku tiitlit sobib kandma inimene, kel läinud aastal oli väljapaistvaid teeneid omavalitsuse ees. Aasta teona on paslik tegu, mis vallale või kihnlastele tähtis oli. Elutööpreemiat antakse välja austusavaldusena saarvallale elu jooksul osutatud väljapaistvate teenete eest.

Aasta eest pälvis Kihnu valla elutööpreemia panuse eest Kihnu ja mandri vahelise ühenduse pidamisse, pärandi säilitamisse ja järeltulevatele põlvedele edasiandmisse Liisa Nazarova. Aasta teoks tunnistati Kihnu päästehoone valmimine.

Kirjalik ettepanek esitatava isiku, ettevõtmise või teenete kirjeldusega tuleb vallamajja edastada hiljemalt 18. jaanuaril. Vormi leiab valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles