“Meediamullil” edestas teisi ühisgümnaasium

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumi võistkonda kuulusid (vasakult) Getter Martinson, Silvia Luik, Kristin Animägi, Karel Reisenbuk ja Kristjan Hanson.
Pärnu ühisgümnaasiumi võistkonda kuulusid (vasakult) Getter Martinson, Silvia Luik, Kristin Animägi, Karel Reisenbuk ja Kristjan Hanson. Foto: Urmas Luik

Teisipäeval Pärnu Koidula gümnaasiumis linna nelja kooli abiturientide vahel toimunud mälumängu “Meediamull 2012” võitis ühisgümnaasiumi viieliikmeline võistkond.

Võistkonda kuulusid Getter Martinson, Silvia Luik, Kristin Animägi, Karel Reisenbuk ja Kristjan Hanson.

Teisele kohale tuli Koidula gümnaasiumi, kolmandale Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja neljandale Ülejõe gümnaasiumi võistkond.

Mälumängu küsimused puudutasid maakondlikke uudiseid, üleriigilisi meedias kajastatud sündmusi ja Eesti meedia ajalugu.

Loomingulise koduülesandena tuli õpilastel ette valmistada teleuudis teemal “Kas on kerge olla abiturient?”.

“Meediamulli” eesmärk on arendada meediahuvi, panna proovile õpilaste meediateadmised ja -oskused. Tegu oli Pärnumaa koolide piirkonnavooru esimese mänguga sarjast, mille käigus Pärnu-, Järva- ja Viljandimaa gümnaasiumiõpilased selgitavad oma maakonna parima meediavaldkonda tundva kooli.

Kõigepealt võistlesid omavahel 12. klasside õpilased. 21. veebruaril võtavad mõõtu 11. klasside võistkonnad ja 13. märtsil 10. klasside tiimid.

Kolme võistkonna koondarvestuses parim kool esindab Pärnumaad 5. aprillil Paides „Meediamulli“ finaalis.

Meediateemalist mälumängu korraldavad Pärnumaal Koidula kool ja Pärnu Postimees. “Meediamulli” algatas 2004. aastal Paide gümnaasiumi huvijuht Ülle Müller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles