Kõmuline vabatahtlike päästjate maja sai ehitusloa (8)

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Mõned naabrid on avaldanud kahtlust, et vabatahtlikele hoone rajamise sildi all rajatakse tegelikult siiski hoopis korterelamut, hotelli või hoopis maja külaliskorterite tarvis.
 
Mõned naabrid on avaldanud kahtlust, et vabatahtlikele hoone rajamise sildi all rajatakse tegelikult siiski hoopis korterelamut, hotelli või hoopis maja külaliskorterite tarvis.  Foto: Mailiis Ollino

Tegusad arendajad on võtnud nõuks Pärnu jõe äärsele kinnistule otse Rannakivi residentsi kõrvale ehitada suure korrusmaja enda teatel vabatahtlikele päästjatele. Täna andis linnavalitsus ehitusloa maja püstitamiseks.

Kui mõni aasta tagasi kavandati jõe äärde Lootsi 10 korruselamut, siis see projekt jäi arendajail soiku. Nüüdseks on aga osaühing SP1 esitanud linnavalitsusele plaani, mille järgi krundile kerkib uhke priitahtlike päästjate hoone.

Mõni naaber on avaldanud kahtlust, et vabatahtlike päästjate maja sildi all rajatakse endiselt hoopis korterelamut, hotelli või hoopis maja külaliskorterite tarvis. Selline kahtlus on neis tekkinud osaliselt sellegi tõttu, et maa, kuhu hoonet plaanitakse, on riigikaitselise otstarbega ja sinna ei peaks majutuskohta rajama. Nõnda olevatki leitud, et vabatahtlikud on suitsukate, mida arendamise võimaldamiseks kasutada.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles