POL otsib loomade varjupaigale nii ehitajat kui teenusepakkujat

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu loomade varjupaiga tingimused on aastaid olnud kehvapoolsed: soojakutest on kohaldatud kassi- ja koeramajad ning töötajatel puudub puhkeruum.
Pärnu loomade varjupaiga tingimused on aastaid olnud kehvapoolsed: soojakutest on kohaldatud kassi- ja koeramajad ning töötajatel puudub puhkeruum. Foto: Mailiis Ollino

Täna kuulutas Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) välja riigihanke, et leida Pärnumaa loomade varjupaiga haldaja.

POL rajab omavalitsuste koostöös aasta lõpuks Pärnus Raba 32 kinnistule tänapäevase varjupaiga. Uut haldajat otsitakse, kuna senise leping lõpeb. Haldaja peab tagama varjupaigateenuse osutamise ka hoone ehituse ajal.

Loomade varjupaiga tulevase pidaja ülesanne on Häädemeeste, Lääneranna, Põhja-Pärnumaa, Saarde ja Tori valla ning Pärnu linna territooriumil hulkuvaid loomi püüda, nende omanikud kindlaks teha ja osutada varjupaigateenust Pärnu keskuslinnas. Muu hulgas tuleb tegelda teistegi loomade ja lindudega seotud küsimustega.

POL ootab pakkumusi 22. veebruarini. Riigihanke võitjaga sõlmitakse leping viieks aastaks. Teenust tuleb osutama hakata 1. maist. 

Samal ajal käib avatud riigihange, leidmaks varjupaiga ehitaja. Pakkumuste esitamise tähtaeg lõpeb 3. märtsil ja ehitajal tuleb uus hoone püsti panna selle aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles