Veerpalu on mõlemaks päevaks üles antud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu .
Andrus Veerpalu . Foto: Margus Ansu.

Jaanuaris haigusega kimpus olnud kahekordne olümpiavõitja Andrus Veerpalu on Otepää MK-etapiks üles antud, teatab Eesti suusaliidu pressiesindus.


Laupäevases meeste 15 kilomeetri eraldistardist klassikatehnikasõidus peaksid eestlastest startima Veerpalu, Jaak Mae, Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Priit Narusk, Kaspar Kokk, Peeter Kümmel, Priit Talves, Risto Mägi, Martti Himma, Janek Vallimäe, Erko Jullinen, Keio Priks, Morten Priks ja varumehena Timo Juursalu.



Naiste 10 kilomeetri klassikasõidus läheb rajale kuus eestlannat: Tatjana Mannima, Laura Rohtla, Kaija Udras, Liis Kalda, Kaili Sirge ja Piret Pormeister.



Pühapäevases klassikasprindis on taas rajal mitu aastat terviseprobleemide tõttu eemal olnud Erkki Jallai.



Veel on stardiprotokolli kantud Andrus Veerpalu, Algo Kärp, Aivar Rehemaa, Priit Narusk, Peeter Kümmel, Anti Saarepuu, Timo Simonlatser, Kein Einaste, Vahur Teppan, Tauno Tõld, Kristjan Oolo, Janek Vallimäe, Andres Kollo, Dmitri Reinmets ja varuna taas Timo Juursalu.



Eesti naistest osaleb sprindis sama kuuik, kes päev varem stardib 10 kilomeetri sõidus. (Sportnet)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles