Parim aeg alustada adrenaliinirohke lohesurfiga

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Soosaare sõnutsi on eraldi võttes nii tuulelohe juhtimine kui suusatamine tegelikult ju lihtsad. Neid kokku pannes võib esialgu aga segadusse sattuda.
Soosaare sõnutsi on eraldi võttes nii tuulelohe juhtimine kui suusatamine tegelikult ju lihtsad. Neid kokku pannes võib esialgu aga segadusse sattuda. Foto: Mailiis Ollino

Jääga kaanetatud Pärnu lahel vihiseb kerge tuul, kuid jalutamiseks on ilm mõnus. Seekord ei piirdu ma aga imetabase talveilma nautimisega, sest pole praegusest paremat aega, tegemaks tutvust lohesurfiga.

Vaid tund enne lahele minekut istun ranna ääres Surf Cen­teri hoone teisel korrusel. Koos samas kõrval asuvate Aloha ja Pärnu surfiklubiga on keskranna lõunaserva moodustunud muljet avaldav ekstreemspordi kompleks. Mõne arvates on see alga­jale surfarile lausa üks parimaid ­paiku kogu Skandinaavias.

Muidugi ei meelita see kompleks rahvast vaid suvel. Tegevust leiab siin kõigil neljal aastaajal. Näiteks praegu kutsub see võlumaa neid, keda meelitab tuule jõul just siledal merejääl liuglemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles