Tori vald kehtestas viiruse ulatusliku leviku tõttu haridusasutustele lisapiirangud

Lauri Mutso
Copy
Tori vald võttis üleeilsest oma haridusasutustes kasutusele uued piirangud, kuna viiruse levik on vallas endiselt ulatuslik.
Tori vald võttis üleeilsest oma haridusasutustes kasutusele uued piirangud, kuna viiruse levik on vallas endiselt ulatuslik. Foto: Margus Ansu

Kuigi nakatumiskordaja on juba veidi alanenud, võttis Tori vald üleeilsest oma haridusasutustes kasutusele uued piirangud, kuna viiruse levik on vallas endiselt ulatuslik. Vald kehtestas lisapiirangud paar nädalat varemgi, kuid nendest ei piisanud.

Vald saatis olukorra paranemiseni Sindi muusikakooli ja Sauga põhikooli distantsõppele, Sindi gümnaasiumis tehakse seda osaliselt. Samuti andis vallavalitsus käsu korraldada kõigis haridusasutustes õppetöö nii, et eri klassid puutuksid omavahel võimalikult vähe kokku. Igasugused kogunemised, väljasõidud ja üritused on keelatud. Õpetajad, kes tavaliselt annavad tunde mitmes koolis, peavad nüüd töö korraldama virtuaalselt.

Huvitegevus on rühmades lubatud vaid sama klassi õpilastega. Samal ajal on koolivälistel juhendajatel keelatud huvitegevust korraldada. Noortekeskused on suletud ja noorsootöö toimub õues.

Tori vallavanema Lauri Luuri sõnutsi pole olukord endiselt kiita, aga senistest piirangutest on kasu olnud ja viirus on pisut taandunud. “Jätkame samas vaimus ja hoiame ära kõik välditavad kontaktid,” teatas vallavanem elanikele.

Esialgu kehtivad uued piirangud 19. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles