Kilingi-Nõmme tulevase päästehoone eskiis on paljulubav

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Kilingi-Nõmmet läbiva Pärnu tänava äärde plaanitav päästeameti ja politsei- ja piirivalveameti ühishoone tuleb esinduslik ja ruumikas.
Kilingi-Nõmmet läbiva Pärnu tänava äärde plaanitav päästeameti ja politsei- ja piirivalveameti ühishoone tuleb esinduslik ja ruumikas. Foto: Riigi Kinnisvara AS

Kilingi-Nõmme linna läbiva Pärnu tänava äärde kerkib päästeameti ja politsei- ja piirivalveameti ühishoone, mille projekteerimistingimusi taotleb Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kohalikult omavalitsuselt. Eskiis on avaldatud Saarde valla kodulehel ja alanud on ettepanekute tegemise ja arvamuste avaldamise aeg.

Pärnu 79 kinnistule kavandatav ühishoone jääb Sauga kaupluse ja klubi vahelisele seni kasutamata maale ning rajatise valmimise järel saavad senisega võrreldamatud töö- ja olmetingimused päästjad ja politseinikud, kes praegu töötavad omaaegses priitahtlike pritsimeeste majas Kilingi-Nõmme suveaia naabruses.

Ajaloolise hoone remondi järel 2007. aastal kolis kohalik kutseline päästekomando allkorruselt pööningule välja ehitatud ruumidesse, kus on töökabinetid, õppeklass ja olmeruum. Allkorrusele paigutasid end politseinikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles