Kahes linnaosas saab WC-potte ära anda

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius viis täna avatud Vana-Sauga jäätmepunkti vanu elektroonikajäätmeid.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius viis täna avatud Vana-Sauga jäätmepunkti vanu elektroonikajäätmeid. Foto: Pärnu linnavalitsus

Kahes Pärnu linnaosas alustab tööd jäätmepunkt, kuhu võib viia ohtlikke, elektri- ja elektroonika-, keraamika- ja kivijäätmeid ning vanu rehve.

Täna avatud Vana-Sauga jäätmepunkt asub Vana-Sauga bussipeatuse kõrval. Raeküla jäätmepunkt paikneb Kalevi puiestee ja Lääne tänava nurgal ning alustab tööd homme. Vana-Sauga jäätmepunkt on avatud teisipäeva ja laupäeva pärastlõunal, Raeküla oma kolmapäeva pärastlõunal ja laupäeva hommikupoolikul.

Jäätmepunktid rajas Pärnu linn, neid haldab osaühing Paikre. Jäätmeid võtab vastu Paikre töötaja, jäätme- ja merekonteinerid asuvad kõvakattega alal aiaga ümbritsetud territooriumil. Kui konteinerid täis saavad, viiakse kraam Paikre prügilasse.

Jäätmepunktidesse saab viia näiteks värve ja lakke, kemikaale, patareisid ja akusid, ravimeid, kodumasinaid, WC-potte, kivijäätmeid, valamuid ja rehve. Ohtlike ja elektroonikajäätmete vastuvõtt on tasuta, keraamika- ja kivijäätmete vastuvõtt tasuline. Ohtlike jäätmete üleandmine on tasuta üksnes Pärnu linna elanikele.

Poolteist aastat tagasi avati Pärnus jäätmepunkt Metsa 1 maja taga. Pärnu kõige suurem jäätmejaam asub Raba 39, jäätmeid saab ära anda ka Tõstamaal, Lavassaares, Audrus ja Põlendmaal Paikre prügilas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles