Korvpallitiim pesi häbi maha

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Sadama suurim korvikütt oli 18 punkti toonud tagamängija Edon Maxhuni (nr 21).
Pärnu Sadama suurim korvikütt oli 18 punkti toonud tagamängija Edon Maxhuni (nr 21). Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmises omavahelises matšis Rakvere Tarvalt 40punktise sauna saanud Pärnu Sadama korvpallimeeskond keeras eile samade vastaste mängus kaalukausid kindlalt enda kasuks, võites 31 punktiga.

Võrdset mängu jagus ainult esimeseks veerandajaks, kui pärnakad kiire, 7:0 edu järel kolme punktiga taha jäid, ent lõpusekundeil 17:16 edu haarasid.

Veel oli Tarvas eduseisus teise veerandaja alguses, kui rakverlased esimese korvi viskasid. Seejärel kergitasid suvepealinlased kaabut, tehes sisse turvalise vahe, mis aina kasvas: poolajasireeniga tabas Edon Maxhuni kolmene ja tabloo kuvas 17punktist vahet (48:31).

Teisel poolajal ei võtnud Pärnu tiim enam jalga gaasipedaalilt ja võitis 93:62

Võitjate resultatiivseim oli neli kaugviset tabanud ja 18 punkti toonud Maxhuni. Robert Valge arvele jäi 16 ja meeskonna vastse täienduse Kristjan Kanguri kontole kümme punkti.

Pärnakad paistsid silma täpse käega: kahepunktivisetest tabati 54 protsenti (46 viskest läbis rõnga 25) ja kolmeste tabavusprotsent oli 50 (22/11)

Tarvas sai 27 kaugviskest sisse neli (14 protsenti), nende suurim korvikütt oli Devin Lee Harris 14 silmaga.

Pärnu jätkab meistriliiga turniiritabelis 19 võidu ja kaheksa kaotusega teisel kohal.

Pärnu ja Rakvere tänavustest varasematest omavahelistest mõõduvõttudest oli mõlemal satsil kaks võitu. Eesti meistriliiga põhiturniiril mängitakse omavahel kuus korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles