Madis Veskimägi: Mind jahmatas koroonabandiitide aktsioon (7)

Madis Veskimägi
Copy
Perearst Madis Veskimäe sõnutsi on kriminaalne ohustada kaasinimeste tervist, suurendada meedikute ja haiglate töökoormust ja põhjustada maksumaksjale oma rumalusega kulusid. 
Perearst Madis Veskimäe sõnutsi on kriminaalne ohustada kaasinimeste tervist, suurendada meedikute ja haiglate töökoormust ja põhjustada maksumaksjale oma rumalusega kulusid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäevased meeleavaldused koroonapiirangute vastu panid oma sotsiaalmeedia kontol arvamust avaldama Tõstamaa perearsti Madis Veskimägi, kes nimetab Pärnus ja mujal Eestis toimunud kogunemisi kriminaalseks. Järgneb Veskimägi postitus. 

Ei saa mitte vaikida. Mind jahmatas eilne (laupäevane, toim) koroonabandiitide aktsioon. Teisiti ei oska seda seltskonda nimetada. Karmilt öeldes: igaühe tervis on tema oma asi. Kuid kui ohustatakse inimesi, kes omalt poolt teevad kõik, et mitte haigestuda, kui suurendatakse meedikute-haiglate töökoormust, mis koroonapandeemia tingimustes on meeletu, kui põhjustatakse maksumaksjale oma rumalusega suuri kulusid, on olukord tõesti kriminaalne.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles