Pärnu revisjonikomisjoni esimees: Lühinägelikkuse meistriklass linnavalitsuses

Rain Jung
, Pärnu linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees
Copy
Rain Jung kirjutab, kuidas heidab ette, et Pärnu olmejäätmed suunatakse praegu ringlusse miinimummahus. Riiklik eesmärk 2020. aastal oli 50 protsenti, Pärnu linna tegelik tulemus jääb arvatavalt alla 20 protsendi, väidab Jung. 
Rain Jung kirjutab, kuidas heidab ette, et Pärnu olmejäätmed suunatakse praegu ringlusse miinimummahus. Riiklik eesmärk 2020. aastal oli 50 protsenti, Pärnu linna tegelik tulemus jääb arvatavalt alla 20 protsendi, väidab Jung. Foto: Mailiis Ollino

Viimase kahe aasta vältel on palju räägitud rohemajandusest ja kliimaneutraalsusest. Usun, et kõik Pärnumaa elanikud soovivad elada ja tegutseda kohas, mis on puhas, roheline ja keskkonnahoidlik.

Rohemajanduse poole liikumine on vältimatu tulevik, mis loob uusi võimalusi ettevõtluse arenguks. Ka Pärnu linn peab astuma otsustavaid samme, seades selged arengueesmärgid ja tegutsedes õigesti. Sellega loome eeldused, et suudame üle kahe miljardi eurosest toetusrahast, mille Euroopa Liit Eestile annab, tuua osa Pärnu.

​Praegu pole neid samme tehtud ja liialdamata saab öelda, et astutud on hoopis tagurpidi. Pärnu linn on sabassörkija, kes ei ole valmis kaasa rääkima rohepöörde korraldamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles