Maakoolid võistlesid matemaatikas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Liis Treimann / Postimees

Matemaatikaolümpiaadi Pärnumaa piirkonnavoorus oli suurem konkurents põhikooli osas, gümnaasiumiastmes jagasid omavahel auhinnakohti vähesed võistelnud.
 

7. klasside võitja on Robert Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (õpetaja Anne Aasamets), teise koha omanik Jargo Pert Vändra gümnaasiumist (Väino Külvi) ja kolmanda koha sai Allan Rist Kilingi-Nõmme koolist (Anne Aasamets).

8. klasside seas oli parim Eke Tominga Surju põhikoolist (Signe Reidla), teine Mihkel Pärna Pärnjõe põhikoolist (Mall Paat) ja kolmas Mihkel Šorin Sindi gümnaasiumist (Tatjana Viks).

9. klasside esikoha pälvis Siim Oselein Vändrast (Kersti Valgeväli), teise koha Ago Tominga Surjust (Signe Reidla) ja kolmanda Elis Pill Jõõpre põhikoolist (Merle Pedoson).

10. klasside võitja Reelika Tõnisson õpib Kilingi-Nõmme gümnaasiumis (Eha Kukk), teise koha saanud Mihkel Sild ja kolmandaks tulnud Priit Ilves Vändra gümnaasiumis (Väino Külvi).

11.  klasside esimene oli Taavio Kunto Audru keskkoolist (Tiina Pärn), teine Rando Tõnisson Kilingi-Nõmmelt (Anne Aasamets) ja kolmas Kristjan Kupar Vändra gümnaasiumist (Kersti Valgeväli).

12. klasside kõrgeima koha viis Indrek Värva Vändra gümnaasiumi (Kersti Valgeväli), Kilingi-Nõmme läksid Rannes Pärna teine ja Kadri Meriste kolmas koht (Eha Kukk).

Kui matemaatikaolümpiaadil osales 18 seitsmenda, 21 kaheksanda ja 13 üheksanda klassi õpilast, siis 11. klassis oli osalejaid 6 ning 10. ja 12. klassis oli kummaski vaid kolm võistlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles