Irina Talviste: Linnavõimule on betoon olulisem kui inimesed

Irina Talviste
, Reformierakonna Pärnu juht ja Pärnu Linnavolikogu liige
Copy
Irina Talviste arvates on kavandatav kolmas sild Pärnule liialt kulukas ja jätab inimesed toetuseta.
Irina Talviste arvates on kavandatav kolmas sild Pärnule liialt kulukas ja jätab inimesed toetuseta. Foto: Pärnu Linnsavalitsus

Kusagil pole sallitud ahnusest või argusest tingitud reetmist ja alati on äraandmine hoolimata vabandustest jäänud reeturit igaveseks iseloomustama, devalveerides juba eos tema arvamusavaldused. Eriti siis, kui reetmise on põhjustanud iha abilinnapeatooli ja munitsipaalpalga vastu.

Nii mõjubki naeruväärsena tuulelipust abilinnapea süüdistus, nagu rakendaks Reformierakond lapsi poliitvankri ette (vt Meelis Kuke arvamuslugu “Kriis Reformierakonna propagandavankri ees”). Mõelda vaid, julgesin “poliitpopulismis” ­nõuda pandeemia ajal kõigi lapsevanemate vabastamist lasteaia kohatasust. Nõuda abi meedikutele, päästja­tele, müüjatele, neile, kes meie riiki praegu käigus hoiavad! Erandkorras ja mis peamine: valimiste eel. Hea ülejooksik, troonisid volikogu esimehe toolil läinudkevadise eriolukorra ajalgi, kui Reformierakond tuli välja samasuguse eelnõuga. Kas mälu on lühike? Toona valimisi polnud, kuid kriis oli siis ja see kestab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles