Pool pärnakatest on e-loendatud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on viimane võimalus osaleda rahva- ja eluruumide e-loendusel. Kes jääb interneti vahendusel loendamata, võib kahe nädala pärast hakata ootama rahvaloendaja koputust oma koduuksele.

Kui eile hommikul oli Pärnumaal loendatud 49 protsenti siinsest arvestuslikust rahvaarvust, sai keskpäevaks pool inimestest loetud. Rahvaloenduse keskkonda oli sisestatud andmed maakonna 42 664 inimese kohta.

Muu Eestiga võrreldes pole pärnumaalased olnud just kõige aktiivsemad internetis ankeedi täitjad. Üle riigi oli eile keskpäeval loendatud 52 protsenti elanikest, Tartumaal koguni 59 ja Harjumaal 58 protsenti.

Internetis saab rahvaloendusel osaleda vaid täna südaööni. Kel e-rahvaloendusel osalemine mingil põhjusel pooleli jäänud, saab samuti täna viimase võimaluse see lõpuni täita.

Internetis saab loendusankeedi täita veebilehel www.REL2011.ee. Veelgi lihtsam on ankeedini jõuda oma internetipanga kaudu. Neid aadresse, kust e-loendusel ei osaleta, külastab rahvaloendaja 16. veebruari ja 31. märtsi vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles