Pärnumaa suvi tõotab tulla sündmustest kirju

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Pärnuski hästi tuntud kitarristi ja õpetaja Marek Taltsiga loodavad suvises Kablis oma trioga Maag musitseerida Kaspar Uljas bandooniumil, Mingo Rajandi kontrabassil ja lauljatar Isabel Bermejo.
Pärnuski hästi tuntud kitarristi ja õpetaja Marek Taltsiga loodavad suvises Kablis oma trioga Maag musitseerida Kaspar Uljas bandooniumil, Mingo Rajandi kontrabassil ja lauljatar Isabel Bermejo. Foto: Rene Jakobson

Maakonna mitme traditsioonilise kevadise ja suvise suursündmuse toimumine on alles ­küsimärgi all, sest korraldajad ei tea, milliseid piiranguid riik neile kehtestada pruugib.

“Ootame otsustamisega veel nädala. Jääme lootma, et saame, aga praegu on küll selline tunne, et terviseameti piirangute tõttu me RäimeWesti ikkagi ka tänavu teha ei saa,” sõnas Katri Järg mai algul Lao sadamasse plaanitud kalapeo kohta.

Võilillefestival toimus mullu veebi vahendusel ja selle eestvedaja Mercedes Merimaa sõnutsi on see üks võimalusi tänavugi. Kui väiksemat sorti õueüritused peaksid olema lubatud, annaks aga huvilised viia väikeste rühmadena taimetarkustega tutvust tegema matkarajale. “Võilillefestival tuleb esimesel võimalusel,” kinnitas Merimaa. Ainult et õhus on küsimus, missuguses vormis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles