Kivimägi Korobeinikule: Valimiste võlavangi? Tänan, ei!

Toomas Kivimägi
, Pärnu linnavolikogu liige
Copy
“Olen teatud reservatsioonidega silla poolt, ent kategooriliselt vastu ehitada sild vaid linna raha eest, ignoreerides väga olulisi sisulisi probleeme,” kirjutab Toomas Kivimägi Pärnu kolmanda silla teemal.
“Olen teatud reservatsioonidega silla poolt, ent kategooriliselt vastu ehitada sild vaid linna raha eest, ignoreerides väga olulisi sisulisi probleeme,” kirjutab Toomas Kivimägi Pärnu kolmanda silla teemal. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Volikogu esimehe käitumises on tunda ebakindlust. Olgu siis siinkohal lugejale esimest korda öeldud, et mulle tehti ettepanek valitsusse minna, ent jätsin selle katki. Ehk ma ei ole valitsuse liige, nagu Andrei Korobeinik arvab. 

Ja vaadates Pärnu Postimehe kujundatud mõjukate edetabelit, kus ma ei mahtunud isegi nominentide hulka, siis on raske ette kujutada, kuidas saan mina valitsust sel määral mõjutada. Olen teatud reservatsioonidega Pärnu uue silla poolt, ent kategooriliselt vastu ehitada see vaid linna raha eest, ignoreerides väga olulisi sisulisi probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles