Pärnu võrkpalliklubi rallis see hooaeg neljaveolise asemel kahesega (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Avo Keelel peaks mõtteainet jaguma: miks läks Pärnu volletiimil tänavu nii, mitte naa? Ehkki peatreener jagas siinkirjutajaga mõningaid murekohti, tunnistas ta, et täit tõde pole loots suutnud omagi peas veel välja mõelda.
Avo Keelel peaks mõtteainet jaguma: miks läks Pärnu volletiimil tänavu nii, mitte naa? Ehkki peatreener jagas siinkirjutajaga mõningaid murekohti, tunnistas ta, et täit tõde pole loots suutnud omagi peas veel välja mõelda. Foto: Tairo Lutter

Avo Keel, kes on istunud Pärnu võrkpalliklubi peatreeneri toolil 2014. aastast, polnud suvepealinna meeskonnaga hooaja jooksul kordagi medalita jäänud. Nüüd see siis juhtus.

Siinkohal tuleb täpsustada, et mullugi ei saadud kulda ega karda, ent siis jäi vollehooaeg kurja viiruse tõttu kõigil pooleli.

Äsja lõppenud Credit24-nimelises Balti liiga veerandfinaalis kaotas Pärnu meeskond mängudega 1:2 Tartu Bigbankile. Eesti meistrivõistluste pronksiseerias jäädi 0:2 alla Tallinna Selverile ja viie tiimi hulgas lepiti neljanda kohaga. Karikavõistlustelgi alistuti pealinna satsile ja Pärnu tiimi laeks jäi veerandfinaal. CEV Challenge Cupil ehk tugevuselt kolmandas eurosarjas pääseti veerandfinaali mängudeta, ent viirusest tingituna otsustati Türki mitte sõita ja mõõduvõtust loobuda.

Klubi tegevjuht ja mänedžer Reio Tilk meenutas, et suvepealinna tiim pidi viimati Eesti meistrivõistluste medalist suu puhtaks pühkima 15 aastat tagasi ehk 2005/2006. hooajal. Balti liigas polnud varem finaalturniirile ehk nelja hulka asja 2009/2010. hooajal. Tilk jäi Pärnu tiimi tegevjuhina 11 hooaja jooksul esimest korda autasuta.

“Lühidalt öeldes: see hooaeg ei õnnestunud meil üldse. Meie ootused ja poolehoidjate lootused jäid täitmata,” nentis Keel, kes nimetas põhjustena näiteks ebastabiilsust ja treeningukvaliteedi kõikumist. “Absoluutselt kõikidel võistkondadel on tulnud sisse paremaid ja kehvemaid aastaid. Seekord tuli siis meile see kehvakene.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles