Lasteaed Kelluke korraldas lastevanematele tervisekonverentsi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lasteaias Kelluke toimus lastevanematele tervisekonverents.
Pärnu lasteaias Kelluke toimus lastevanematele tervisekonverents. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal toimus Pärnu lasteaias Kelluke traditsiooniline tervisenädal, mille raames korraldati lastevanemate tervisekonverents „Terve laps“.

Esimest korda toimunud konverentsile olid kutsutud kõik oma laste tervisest hoolivad lapsevanemad.

Arst-resident Valentina Pabor rääkis lastevanematele kõige levinumatest laste külmetushaigustest, juhtides tähelepanu sellele, et eriti suurt rolli mängivad laste tervises jalutuskäigud värskes õhus. Ta andis põhjalikke vastuseid lastevanemate küsimustele.

Hambaarst Tatjana Mostepanova juhendas, kuidas õpetada oma lapsi varases eas hammaste eest hoolt kandma, kuidas ja millest tekib kaaries, ja tuletas meelde, kui tähtis on käia hambaarsti juures kaks korda aastas. Samuti vastas ta lastevanemate küsimustele.

Pärnu keskraamatukogu lasteosakonna raamatukoguhoidja  Irina Golenkova tutvustas konverentsil osalejatele lasteraamatuid tervisest, mida raamatukogus on võimalik laenutada. Iga lapsevanem sai nimekirja tervisealastest lasteraamatutest. Golenkova tutvustas ja soovitas raamatuid, mis aitavad lastel oma hirmudest üle saada.

Tervisekonverentsil oli lastevanematel võimalus tutvuda lasteaiarühma Rodnitšok tervisealaste didaktiliste õppevahenditega.

Lasteaia Kelluke tervisekonverentsi organiseerijad Tatjana Lipintsova ja Olga Varjonova avaldasid lootust korraldada järgmisel aastal taas sarnane konverents, kus saaks tutvuda juba uute tervisealaste teemadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles