Matemaatikas võidutses Koidula kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula gümnaasiumi müts.
Koidula gümnaasiumi müts. Foto: Illustratsioon

Matemaatikaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus jagus põhikooli arvestuses auhinnakohti mitmesse kooli, gümnaasiumiosas noppis aga kõik üheksa pjedestaalikohta Koidula kool.

12. klasside esikolmik reastus järgmiselt: Ats Aasamaa, Kaspar Peterson ja Siim Kasela, neid õpetab Arvo Press.

11. klasside esikohta jagasid Kristo Ment ja Rasmus Iila, kolmas oli Hanna-Stina Sonts, nende õpetaja on Tiia Toobal.

10. klasside seas läks võit samuti jagamisele Triin Taveteri ja Rando Aomere vahel, kolmanda koha pälvis Andreas Baum – kõik Arvo Pressi õpilased.

9. klasside võitja Erik Amor õpib taas Koidula koolis (Tiia Toobal), teine ja kolmas koht läksid aga Kuninga tänava põhikooli Tea Toode õpilastele Karoliine Kurvitsale ja Leenu Reinsalule.

8. klasside esikoha sai Markus-Oliver Tamm ja teise koha Joonas-Sander Tamm Koidula koolist (Sirje Õismets), kolmas oli Mihkel Talmar Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Piret Rõigas).

7. klasside parim, Anette Baum ja teine, Roman Tamm õpivad Koidula koolis Tiia Toobali käe all, kolmandat kohta jagasid Malle Eskussoni õpilased Sütevaka humanitaargümnaasiumist Karin Allik ja Hendriico Merila.

6. klasside võitu jagasid Janeli Arukask Sütevakast (Malle Eskusson) ja Oskar Aru Koidulast (Lemmi Nael), kolmandaks tuli Leonardo Sooväli Koidula koolist (Lemmi Nael).

5. klasside seas võitnud Helena Olesk õpib Sütevakas (Piret Rõigas), teise koha saanud Aadron Raudsepp Kuninga koolis (Tea Toode) ja kolmandale kohale tulnud Victoria Konstaabel Ülejõe gümnaasiumis (Marianne Tekkel).

Noorimate, 4. klasside parim oli Tõnn Viik Vanalinna põhikoolist (Tiiu Maide), teine Stein-Marten Pool Kuninga koolist (Ruth Vaga) ja kolmas Jevgeni Lazarski Vene gümnaasiumist (Raissa Nestšeplenko)    

Ühtekokku pani oma teadmised matemaatikaolümpiaadil proovile 186 õpilast, 151 põhikoolilast ja 35 gümnasisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles