Pärnu võrkpalliklubi kapten vahetab tiimi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Martti Keel suundub TalTechi.
Martti Keel suundub TalTechi. Foto: Tairo Lutter

Seitse hooaega Pärnu võrkpalliklubi esindanud sidemängija Martti Keel hakkab järgmisel hooajal palle tõstma TalTechi meeskonnas.

29aastasel kaptenil, kes elab ja töötab juba aastaid pealinnas, olnuks kehtiv leping Pärnuga tulevalgi hooajal, ent Keel otsustas edasi-tagasi sõitmisest loobuda. Ühtlasi hakkab sidemängija Tallinna tehnikaülikoolis õppima.

Eelmise hooaja suvepealinna tiimist lahkus Taavet Leppik Tartu Bigbanki, Kristaps Platacs Tšehhi klubisse Kladnos ja Atvars Ozoliņš Prantsusmaa esiliigasse Fréjus Var Volleysse. Suure tõenäosusega suundub välismaale ka libero Silver Maar.

Pärnul on praegu kehtivad lepingud kolme noormängijaga: Richard Voogeli, Tony Tammiksaare ja Ivory Õuekallasega.

Pärnu tiimi mänedžer Reio Tilk ütles eelmisel nädalal Pärnu Postimehele, et klubi loodab võistkonna tuumiku kokku panna sel kuul. “Vaatame mängijate turul ringi. On mõned mängijad, kellega läbi räägime,” lausus ta, lisades, et tiimi tuumik muutub.

Löögijõulise meeskonna kokkupanek sõltub paljuski toetajatest. “Enne me kellegagi lepingut sõlmida ei saa, kui ei tea, et mängija palkamisel on rahaline kate olemas,” ütles Tilk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles