GALERII Eesti tipud sprintisid Rannastaadionil paduvihmas

Copy

Rannastaadioni hooaja esimene kergejõustikuvõistlus – Pärnu spordikooli sprindiõhtu meelitas suvepealinna Eesti tipudki.

Mõõduvõtt osutus ülimenukaks, sest Maarjamaal on võistlustega praegu kitsas käes. Rannastaadionile kogunes 115 atleeti, nende seas koduriigi oma ala parimad: äsjasel sise-EMil Eestit esindanud Karl Erik Nazarov, Keiso Pedriks ja Kreete Verlin.

Mõõduvõtu peakorraldaja, Pärnu spordikooli ja SK Altiuse treener Rauno Kirschbaum võttis juba paar kuud tagasi riski ja pani võistluse kalendrisse kirja. Seda ajal, mil koroona möllas ja piirangud olid peal. Nüüd tõdes korraldaja, et jõuproov kujunes kõrgetasemeliseks.

“Tänavune kergejõustikuhooaeg on nihkunud juunisse. Juulis ja augustis kohalikke võistlusi peaaegu polegi. Kui juuni alguses on tarvis olla tippvormis, on mai keskpaik viimane aeg võistlemist alustada. See oligi korraldamise ajend: on vaja võistlema hakata!” põhjendas Kirschbaum.

Rannastaadionil oli kavas 100 ja 200 meetri jooks, tõkkesprint ja kõrgushüpe. Esiti plaaniti hüpata teivastki, aga ilmataat mängis märka, lasi taevaluugid valla ja kostitas spordisõpru paduvihmaga. Nõnda jäi teibaga hüppamata, kuna see olnuks ohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles