Kübaratrikk tõi PJK-le võidupunktid, Vändra Vaprust tabas häving

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu jalgpalliklubi meeskond teenis Tartu Welco vastu võidupunktid.
Pärnu jalgpalliklubi meeskond teenis Tartu Welco vastu võidupunktid. Foto: Pärnu jalgpalliklubi

Pärnu jalgpalliklubi meeskonna ründaja Silard Simanise kübaratrikk Tartu Welco vastu tõi suvepealinna tiimile esiliiga turniiril magusa võidu, Vändra Vaprus pidi esiliiga B-tasandil tunnistama Tallinna Legioni U21 satsi paremust.

Esiliiga viiendas voorus toimunud PJK ja Welco vutilahingus oli väravasoonel Silard Simanis, kes avapoolajal saatis vastaste võrku kaks palli ja lisas teise poolaja keskel kolmandagi tabamuse.

Welco lõi lõpu eel ühe värava tagasi, kuid pärnakate 3:1 võitu väärata ei suutnud.

Simanisel on viiest mängust kirjas viis väravat, mis esiliiga väravaküttide edetabelis annab teise-kolmanda koha jagamise Ats Purjega. Liiga tippskooritegija on Nõmme Unitedi pallur Robi Saarma üheksa tabamusega.

Pärnu tiimil on viie vooru järel tabelis üheksa punkti, mis annab suvepealinlastele viienda positsiooni. Liigat juhivad kümne punktiga Maardu linnameeskond ja Tallinna Kalev. Üheksa punkti on veel Nõmme Unitedil ja Tallinna FCI Levadia duubelmeeskonnal.

Vändra Vaprus haaras esiliiga B-tasandi viiendas voorus Tallinna Legioni U21 vastu vaheajavileks Ronek Saali tabamusest napi eduseisu, aga teisel poolajal karistasid pealinlased Pärnumaa mehi nelja vastuseta väravaga ja Vändra satsil tuli vastu võtta 1:4 kaotuse.

Vändra Vaprus on nelja mänguga kogunud kolm punkti, mis annab tabelis kaheksanda koha.

PJK järgmine mäng tuleb neljapäeval koduväljakul FCL Levadia U21 tiimiga, Vändra Vaprus võõrustab samal õhtul Ida-Virumaa Alliance’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles