Pärnumaa motomehed kihutasid pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Paikuse motoklubi raudvara Aivo Rabbi kihutas seenioride seltskonnas esimese auhinna vääriliselt.
Paikuse motoklubi raudvara Aivo Rabbi kihutas seenioride seltskonnas esimese auhinna vääriliselt. Foto: Hanna Mägi

Kaherattaliste tsiklite taltsutajad kihutasid Jõgeva külje all Linnamäe krossirajal MX-liiga avaetapil ja külgkorvidel ning quadracer'itel võistlevad motosportlased jahtisid Eesti karikasarja punkte.

Quadracer'ite eliitklassi esimese sõidu võitis kindlalt kolmekordne Euroopa meister Kevin Saar Pärnu motoklubist. Teiseski sõidus suutis Saar esimesena finišijoone ületada hoolimata sellest, et kaotas sadula ja pidi boksis seda asendamas käima. Teise auhinna teenis Priit Järvloo Sõmerpalu motoklubist ja kolmanda poodiumikoha hõivas Saare klubikaaslane Sander Lakiza. 

B-klassis olid kolm paremat Karl Robin Rillo (Redmoto Racing), Siim Koppel (Suzuki Team) ja Meelis Mäeots (Paikuse MK).

MX 50+ klassis pani oma paremuse maksma Paikuse klubi raudvara Aivo Rabbi, teise koha sai Raul Orumaa (Sõmeru Racing) ja kolmas oli Andres Haramaa Saaremaalt. MX D-klassis pidi Ain Klettenberg Tihemetsast tunnistama vaid kahe konkurendi paremust. Etapi võitis Sõmerpalu klubi esindav Kaspar Uibu ja teise auhinna vääriliselt sõitis kodurajal Marko Moorits.

Järgmine MX-liiga etapp sõidetakse 12. juunil Türil Kihli motokeskuses, kus taas on stardis ka kolme- ja neljarattalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles