GALERII ⟩ Kergejõustiklased korraldasid Käärikul medalisaju

Märt Pilme
, reporter
Copy

Suvepealinna kergejõustikunoored andsid Kääriku staadionil päkkadele kõvasti valu ja naasid Eesti teatejooksu meistrivõistlustelt koguni üheksa medalikomplektiga.

Maalilise looduse rüpes asuv ja mullu renoveerimiskuuri läbinud Kääriku staadion võõrustas Eesti esivõistlusi esimest korda. Meistritiitlite nimel tuli starti kogu Maarjamaa paremik ja mõõduvõtust võttis osa üle 20 klubi. Parimad selgitati välja nii U16, U18, U20 kui täiskasvanute klassides.

Altiusel jäi varugi

Pärnu spordikool ja SK Altius pani välja kümme tiimi, millest kuus tõusid auhinnatseremoonial poodimile – nelja meistritiitli kõrval teeniti üks hõbe ja pronkski.

“Kui medalite arvu vaadata, oleks patt nuriseda – kuus komplekti on päris hea,” lausus Altiuse treener Romet Mihkels, kelle sõnul teeniti mullu üks vähem. “Aga teisest küljest jäi mitu komplekti võtmata – noorematel läksid teatevahetused nässu. Pisut jääb kripeldama.”

U20 eaklassis tegid kuldse duubli ja kaitsesid mulluseid tiitleid Emmeliine Meriste, Kätlin Koplus, Elisa Annamaa ja Ann Marii Kivikas, kes triumfeerisid nii 4×100 meetri (48,71) kui väike-Rootsi ehk 100+200+300+400 meetri teatejooksus (2.18,95).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles