Motosportlased kihutasid Saaremaa enduurol pjedestaalile

Copy
Yamahat taltsutav Toivo Nikopensius kihutas Saaremaa enduurol seenioride esimese auhinna vääriliselt.
Yamahat taltsutav Toivo Nikopensius kihutas Saaremaa enduurol seenioride esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa võidusõitjad teenisid enduuro Eesti meistri- ja karikavõistluste teisel etapil Saaremaal kolm esimest, neli teist ja kolm kolmandat auhinda.

Üle 50aastaste seenioride arvestuses pani oma paremuse taas maksma Paikuse motoklubi raudvara Toivo Nikopensius, teiseks tuli Andrus Lomp (KTL Racing) ja kolmas oli Valdek Haugas Kiviõlist. Klassis Beginners 4T kuulus kaksikvõit Nikopensiuse klubikaaslastele: esimese pjedestaaliastme hõivas Hendrik Allsalu, teise auhinna vääriliselt sõitis Aho Aunapuu ja kolmanda koha saavutas Madis Koplimäe Redmoto tiimist. Klassis Kärnatajad 4T nautis võidurõõmu Erki Martinson Pärnu motoklubist, järgnesid Ando Arula ja Taavet Tamm (mõlemad KTM).

Juunioride konkurentsis tunnistas pärnakas Janus Forsgren vaid Tiitus Enjala (Kaubaalus RM) paremust ja kolmas oli tartlane Jürto Brauer. Klassis Hobby 4T napsas võidu Priit Raid (Kaubaalus RM). Paikuse motomehed Endrik Raal ja Jarmo Lehiste saavutasid Saaremaal vastavalt teise ja kolmanda koha. Hobby 2T klassis mahtusid esikolmikusse Rauno Voldek (KTM), lõunanaaber Karlis Reinfelds ja Risto Mäeots Paikuselt. Üle 60aastaste veteranide arvestuses tuli Pärnu motoklubi sõitja Madis Pool soomlase Pekka Sointula järel teiseks.

Õrnema soo konkurentsis oli parim soomlanna Esmeralda Vesterinen, teise koha saavutas Hanna Anton Sõmerpalust ja kolmanda auhinna teenis Vilma Forsgren Pärnu motoklubist.

Juuli esimesel nädalavahetusel kihutavad Eesti ja lähinaabrite motosportlased Eesti meistri- ja karikasarja kolmandal etapil Paikuse enduurol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles