EMiks valmistuv noortekoondis müttas Rumeenias

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnumaalasi esindavad noortekoondises Eerik Pank (esireas vasakul), Robyn Paulberg (taga vasakul) ja Sander Tagu (taga paremal).
Pärnumaalasi esindavad noortekoondises Eerik Pank (esireas vasakul), Robyn Paulberg (taga vasakul) ja Sander Tagu (taga paremal). Foto: Raigo Paulberg

Pärnumaa maadlusel on praegu head ajad, sest tasemel tulevikutegijaid jagub: kaheksast Eesti juunioride maadluskoondisse kuuluvast matimehest koguni kolm on siit kandi poisid.

U21 eaklassi riigi esindusel on praegu käsil kibekiire tööaeg, sest kuu lõpus algavad Saksamaal Dortmundis Euroopa meistrivõistlused. Nõnda rännatakse noil päevil ühest riigist teise, et ikka tugevaid laagreid ja võistlusi saaks.

Mis siis suvel muud ikka teha, kui kõvasti treenida ja mööda Euroopat tuuritada? Pärnu maadlusklubi Leo esindajale ja koondise kõige kergemale – kuni 60kiloste seas heitlevale – Sander Tagule selline eluviis igatahes meeldib. Peale Tagu esindavad sini-must-valgeid Pärnumaalt veel tema klubikaaslane Robyn Paulberg (kuni 77 kg) ja Lihula raskejõustikuklubi Leola atleet Eerik Pank (kuni 130 kg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles