Motomehed kihutasid Pärnu lennuvälja krossirajal

Joel Kukk
Copy
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale.
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi Kolmapäevakrossi karikasarja teisel etapil võistles neljas arvestuses kokku 51 motosportlast.

Suurte soolode klassis oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Tanel Rauk klubist RXT, teiseks tuli Romeo Karu (VJK Racing) ja kolmanda auhinna teenis Pärnu motoklubi noormees Joosep Pärn. Esikolmikule järgnesid pärnakad Marek Künnapas ja Tristan Loob ning Günther Põllumäe Tihemetsast.

Neljarattaliste tsiklite võistlusel oli kiireim Pärnu motoklubi esinumber,  kolmekordne Euroopa meister Kevin Saar ja teiseks tuli Janar Juks Äksi klubist.

Väikeste soolode klassis kihutasid pjedestaalile Sõmerpalu poisid: esimese auhinna pälvis Kaspar Uibu, teise koha saavutas Paul Raid ja kolmandaks tuli Lucas Leok. Lääne motoklubi kasvandik Raul Liivrand oli neljas, kodurajal kihutanud Leslie Puller sai viienda ja Võru võidusõitja Sebastian Klooren kuuenda koha.

Quadracer’ite arvestuses olid kolm paremat Karl Koho Äksist, Ruben Vestung Redmoto klubist ja Remi Oliver Breiberg Yamaha tiimist.

Laupäeval ja pühapäeval kihutavad motosportlased Karksi-Nuia külje all Ainja krossirajal Eesti meistri- ja karikavõistluste esimesel etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles