Galerii ⟩ Pärnu üks vanemaid erahuvikoole tähistas 30 aasta juubelit

Copy

Emotsionaalne ja väljendusrikas, suhtleja ja vaikija, ideedest pakatav ja endasse tõmbunud, rahutu ja pühendunud, avatud ja salapärane, andekas ja inspireeriv, hooliv ja edasipürgiv. Temas on kaks isiksust korraga ja sa ei või kunagi teada, kummaga parajasti kohtud.

Nõnda iseloomustab kolleeg Heli Tammsalu sel nädalal 30 juubelit tähistanud Pärnu erakooli juhti ja õpetajat Jana Trinki. Viis, kuidas ta motiveerib inimesi, paneb nad tegutsema. Õpetajana pakub ta võimalusi avastada iseennast, teha valikuid, eksida ja leida uusi lahendusi. Tema laulustuudiosse võivad tulla kõik, kel huvi laulmise vastu. Tema mõte on, et kvaliteetne huviharidus peab olema kättesaadav igale soovijale, sest musikaalsus pole ainult kaasasündinud omadus, vaid seda on võimalik arendada.

“Jana puhul on oluline, et ta ei innusta olema iga päev parem teistest, vaid iseendast,” märgib Tammsalu, Jana Tringi erakooli arendusjuht.

Ei kooli õpilased ega vilistlased, täiskasvanud ega lapsed-noored lasknud motivatsioonil langeda sel jaanieelsel ülikuumal päevalgi, mil Koidula muuseumi vabaõhulaval kõlas juubelikontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles