Audru–Tõstamaa–Nurmsi tee peaks valmima plaanitust varem

Marie Põdra
Copy
Audru–Tõstamaa–Nurmsi teel Audru ja Tõstamaa osavalla piiril on 7. juunist remonditud 13kilomeetrist lõiku. Foto on illustreriv.
Audru–Tõstamaa–Nurmsi teel Audru ja Tõstamaa osavalla piiril on 7. juunist remonditud 13kilomeetrist lõiku. Foto on illustreriv. Foto: Marko Saarm

Audru–Tõstamaa–Nurmsi teel Audru ja Tõstamaa osavalla piiril on 7. juunist remonditud 13kilomeetrist lõiku. Kuigi AS TREV-2 Grupp on sõlminud tellijaga remondilepingu kolmeks kuuks, avaldas ettevõtte projektijuht Karl Jaanson, et teeremont võtab sellest vähem aega.

“Kõigi eelduste kohaselt saab teele kate peale 16. juuliks, seega lõpetame suurema töö juuli keskpaigaks,” lausus Jaanson.

Nagu avaldas Pärnumaa ühistranspordikeskuse vanemlogistik Avo Rahu, on bussiliiklus sellel lõigul remondi ajal olnud häiritud vaid korra. “Üleeile sõitis üks bussijuht valele teele, mis oli suletud, ja dispetšer märkas seda liiga hilja,” lausus Rahu. “Kihnu laev ootas 20 minutit hilinenud bussi ära.”

Rahu sõnutsi oli ehitaja jaanipäeval teehoolduse unarusse jätnud, mis tekitas bussijuhtidel hommikul Pärnusse jõudmisega probleeme. “Tee oli läinud treppi, bussijuhid kaebasid ja see probleem võeti käsile,” rääkis ta. “Eile kontrollisime teed ja truup oli vahetatud.”

Muu hulgas viib remonditav tee Pootsi veinimõisa, kus juuli teisest nädalast hakkavad toimuma suvised etendused. Mõisas tegutsev ja veine valmistav ettevõtja Marko Põldsam usub, et teeremont ei tohiks külastajaid iseäranis palju häirida.

“Rääkisime teed remontiva firmaga ja nad lubasid, et 6. juuliks peaks teel saviliivakate peal olema ja tee ei tohiks tolmata,” lausus Põldsam. “Peale selle lubasid nad katte paigaldamist alustada Pootsi-poolsest otsast.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles