Fortum jätkab müügi järel uue nimega (1)

Pärnu Postimees
Copy
Fortumi nimi vajub unustuse hõlma.
Fortumi nimi vajub unustuse hõlma. Foto: Kristo Niglas

Fortumi Baltikumi kütte- ja jahutusäri, mille hiljuti soetas klientide nimel tegutsev üleilmne investeerimisfond Partners Group, jätkab tänasest Greni nime all. Ettevõte keskendub jätkusuutlike energialahenduste väljatöötamisele ja pakkumisele, peamiselt kaugküttele, kasutades taastuvaid energiaallikaid ja kohalikku ressurssi, et toetada kohalike kogukondade vajadusi ja teha nende elu mugavaks, avaldades samal ajal positiivset mõju keskkonnale.

Eestis pakub Gren koostootmisjaamades kohalikust ja taastuvast ressursist toodetud puhast ja usaldusväärset kaugkütet ligikaudu 1600 kliendile ja 72 000 lõpptarbijale Tartus ning umbes 890 kliendile ja 19 000 lõpptarbijale Pärnus. Pärnu ja Tartu äriklientidele pakutakse loodussõbralikku kaugjahutust, mida toodetakse jõeveest tänapäevastes kaugjahutusjaamades. Muud Greni teenused Eestis hõlmavad auru ja otseelektrit tööstustarbijatele.

Gren jätkab Fortumi Baltikumi kütte- ja jahutusettevõtete varem osutatud teenustega. Omanike vahetus ja kaubamärgi nime muudatus ei mõjuta kliente, partnereid, muid sidusrühmi ega teenuste-toodete hinda. “Meie ettevõtted on Baltikumi energiaturul tegutsenud juba aastakümneid. Jätkame tegevust ja teenindame kõiki kliente samamoodi edasi. Meie pikaajalisem eesmärk on teenuseid laiendada ja kasvada koos klientidega veel rohelisemaks,” ütles Greni nõukogu esimees Matti Viljo.

Jätkamine uue nime all on esimene samm ettevõtte strateegias. Siht on hakata kaugkütte ja -jahutuse kõrval pakkuma tööstus- ja äriklientidele kliendikeskseid energialahendusi.

Gren Eesti ja Gren Tartu juht Margo Külaots rääkis, et Tartus ja Pärnus on innovatiivne ja tõhus kaugkütte- ja jahutusäri, mille arendamisel on Fortumil olnud väga suur panus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles