Rannas ratsutab maakonna tiim

Anete Tolli
Copy
Järgmisel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuvateks takistussõidu võistluseks pandi kokku Team Pärnumaa, et tõsta esile kohalikke ratsasportlasi.
Järgmisel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuvateks takistussõidu võistluseks pandi kokku Team Pärnumaa, et tõsta esile kohalikke ratsasportlasi. Foto: Kristhel Vaht

Suve suurimal ratsaspordi takistussõidu võistlusel 17.–18. juulini Pärnu rannaliival osalevad Eesti parimad ratsanikud, koondislased ja välisvõistlejad. Tänavuse Classic Pärnu ürituse teeb eriliseks see, et kokku on pandud Team Pärnumaa ehk siinsete parimate võistkond.

Peakorraldaja Agris Juhkovit ajendas sellist tiimi kokku panema tahe tõsta esile kohalikke sportlasi ja näidata, et ka siin leidub tipptegijaid. “Team Pärnumaa meeskonda kuulujad saavad kuulsuse ja au osaliseks. Nad tõstetakse esile kui Pärnumaa parimad ratsanikud,” sõnas Juhkov.

Kodumaakonna eest võistlevad Siim Sinijärv, Karol-Kenneth Lootus, Taisi Viire, Marlene Makarov, Mariah Orover, Riin Ingre Saare, Kati Raidma, Karin Peks, Jessica Mölder ja Birgit Adler, kes osalevad nii seenioride, juunioride, noorte kui ka amatööride klassi sõitudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles