Video ja pildid Rannastaadionile euromängule tulijaid tervitas orkester, poolakaid tribüünile ei lubatud

Pärnu Postimees
Copy

Pärnu Rannastaadioni juures tervitas täna õhtul Paide linnameeskonna ja Poola tiimi Wroclawi Slaski Euroopa konverentsiliiga esimese eelringi vutimängule kaasa elama tulnud fänne orkester.

Juba tund enne avavilet oli täiesti välja müüdud tribüünidel publikut ohtralt: trummid põrisesid ja pasunatestki kostis kõrgemaid noote.

Kuna UEFA reeglite kohaselt ei tohi võõrsil mängiva meeskonna fännid staadionil viibida, ei lubatud tribüünile Wroclawi klubi poolehoidjaid, keda kuuldavasti on Pärnus mõnikümmend.

See nõue ei heidutanud Poola satsi fänne, kes võtsid koha sisse staadioni Kuuse tänava poolse aia taga, kus väljakul toimuv on hästi näha.

Paide linnameeskonna ja Wroclawi Slaski vutilahingut on lubatud staadionile jälgima 1100 piletiga pealtvaatajat.

Paide rivistuses tegi täna debüüdi pikalt välismaal pallinud Ragnar Klavan. Kohtumine Pärnu rannastaadionil lõppes Paide 1:2 kaotusega.

Poola meeskonna poolehoidjaid, keda Pärnus olevat paarkümmend, tribüünidele ei lubatud.
Poola meeskonna poolehoidjaid, keda Pärnus olevat paarkümmend, tribüünidele ei lubatud. Foto: Siiri Erala

Wroclawi Slask on tulnud kahel korral Poola meistriks. Viimati juhtus see 2012. aastal. Mullu lõpetati Poola meistriliiga neljandal kohal ehk viimasel eurosarja viival positsioonil. Seejuures edestati viienda koha saavutanud Poznani Wartat ainult väravate vahega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles