Julge ja lustlik Ludwig otsib kodu

Johanna Roos
, Ajakirjanik
Copy
Lustlik kassipoeg Ludwig otsib kodu.
Lustlik kassipoeg Ludwig otsib kodu. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu loomade varjupaigas otsib kodu musta-valgekirju kiisupoeg Ludwig. Mänguhimuline, vallatu ja sõbralik hiirekuningas tahab perre, kus talle pakutaks tähelepanu: temaga mängitaks ja teda paitataks. 

Krutskeid täis Ludwig saabus varjupaika 18. juunil Kurgja külast talust, kuhu oli end sisse seadnud võõras kassiema kahe pojaga. Et perel polnud võimalik kutsumata külalistele kodu pakkuda, leidiski kassipere tee Pärnusse.

Ludwigi ema ja vend on toreda kodu leidnud. “Aga Ludwig on veel jäänud,” sõnas varjupaiga administraator Ly Uint, kelle sõnutsi on Ludwig vahva ja julge kassipoeg. 

Ludwig on julge ja mänguhimuline kassipoeg.
Ludwig on julge ja mänguhimuline kassipoeg. Foto: Pärnu Loomade Varjupaik

“Kuna nooremad kassipojad hakkavad peale tulema, siis ma ei taha, et ta siia jääks. Oleks hea, kui ta saaks uude koju, sest tahetakse muudkui väiksemaid ja väiksemaid, aga ta on tõesti fantastiline kassipoeg: julge, uudishimulik, käitub, nagu terve kassipoeg peab,” märkis Uint. “Ta on selline hakkamist täis, inimese kass, ei susise üldse.”

Kiisupoeg on kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Kodu pakkujal tuleb täita sooviavaldus varjupaiga kodulehel või helistades numbril 524 6705.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles