Favoriidid näitasid ajasõitudes võimu

Copy
Sakslanna Anne Borchers oli kvalifikatsiooni kiireim naine.
Sakslanna Anne Borchers oli kvalifikatsiooni kiireim naine. Foto: Rauno Kais

Täna selguvad Pärnu lennuvälja krossirajal naiste Euroopa meistrivõistluste etapivõitjad ning EMX65 ja EMX85 noorteklasside sportlased jahivad EMi kirderegiooni edetabeli punkte.

Eilse naiste kvalifikatsioonisõidu võitis kindlalt Suzukil kihutav sakslanna Anne Borchers, teise aja sai hollandlanna Shana van der Vlisti (KTM) ja kolmas oli norralanna Mathea Selebu (Yamaha).

85 ccm masinaklassis oli kiireim lätlane Markuss Kokins Husqvarnal, järgnesid sama marki tsiklit taltsutav Sebastian Leok ja võitja kaasmaalane Janis Martins Reisulis (KTM). Eesti noormeestest jõudsid esikümne hulka veel Jasper Kõiv (KTM) ja Jan-Marten Paju (Husqvarna).

65 ccm klassis pani sarja liider, Husqvarnal kihutav Lucas Leok ajasõidus oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. KTMil sõitvad Karl Teesalu ja Enrico Peilman said vastavalt kolmanda ja neljanda tulemuse. Leokiga sama marki mootorrattaga võistlevatest eestlastest oli Aston Allas viies, Enri Lustus seitsmes ja Leslie Puller üheksas.

Vahesõitudes klaarisid omavahelisi arveid 50 ccm tsiklitel kihutavad poisid. Kahe sõidu kokkuvõttes teenis esimese auhinna pärnakas Theo Kolts (GasGas), teine oli Kristofer Valk ja kolmas Karl Mark Kristman (mõlemad Husqvarna).

Tänastes vaheklassides võistlevad lennuvälja krossirajal MX Pro, MX Juniori ja MX hobiklassi sõitjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles