Piltuudis: Jaansoni raja kõrval varitseb kaaneta kanalisatsioonikaev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaaneta kanalisatsioonikaev endise suusavabriku kõrval.
Kaaneta kanalisatsioonikaev endise suusavabriku kõrval. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimehe lugeja andis toimetusele teada Pärnus Niidu ja Rääma tänava ristmiku lähedal endise suusavabriku kõrval asuvast lahtisest kanalisatsioonikaevust. Pärnu vee-ettevõte Pärnu Vesi lubas ohtliku kaevu sulgeda ja selgitada välja selle omaniku.

Kaaneta kanalisatsioonikaev asub endise suusavabriku kõrval. Kaevu naabrusse jäävale asfaldiplatsile pargivad autosid Jaansoni spordirajale suundujad, kes lahtisest kaevust mööda jalutavad.

Pärnu Postimehele mitme meetri sügavusest kaaneta kaevust teatanud naise sõnade järgi märgistas ta ohtliku koha värviliste lintide ja toigastega.

Kaevust teada andnud naine märkis, et käib tihti sellest mööda. Ta ütles, et varem oli kaevul kaas peal, kuid eelmise nädala lõpus oli see kadunud.

Aktsiaseltsist Pärnu Vesi öeldi, et lahtist kaevu minnakse vaatama ja see suletakse. Samuti uuritakse, kas see kuulub Pärnu Veele või kellelegi teisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles