Bluusipäevadel jämmiti Mohri aida õuel

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Pärnu bluusipäevad teebki võluvaks jämmikesksus. “Mohri ait on vägev ja ma arvan, et täpselt õige koht sellise asja jaoks,” hindas Pärnu bluusipäevade korraldaja Üllar Kallau.
Pärnu bluusipäevad teebki võluvaks jämmikesksus. “Mohri ait on vägev ja ma arvan, et täpselt õige koht sellise asja jaoks,” hindas Pärnu bluusipäevade korraldaja Üllar Kallau. Foto: Mailiis Ollino

Vahetult enne suurt Augustibluusi Haapsalus tulid bluusisõbrad-muusikud väiksema hulgaga kokku Pärnu bluusipäevadele. Juba traditsioonilise jahtklubi kõrval jämmiti seekord piknikuvormis Mohri aida õuel, mis uue kontserdipaigana on Pärnu vanalinnas tasapisi juba ilmet võtmas.

Bluusipiknikul tegi otsa lahti oma linna punt RäämaBlue, mis bändiliikme ja Pärnu bluusipäevi eest vedava Üllar Kallau sõnutsi tegi oma viimase arvestatava esinemise neli aastat tagasi Haapsalus. “Mõni nädal tagasi saime esimest korda üle nelja aasta taas kokku, nii et on täitsa lõbus,” tõdes ta laval juhtmeid ühendades.

Pärnu bluusipäevad teebki võluvaks jämmikesksus. “Mohri ait on vägev ja ma arvan, et täpselt õige koht sellise asja jaoks,” hindas muusikust korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles