Peagi lisanduvad piirangud hõrendavad sündmuste kalendrit

Copy
Ergo Sartakov ütles eile pärastlõunal, et äsja oli korraldustiimiga vastu võetud raske otsus – Supeluse aastalaat jääb tänavu ära.
Ergo Sartakov ütles eile pärastlõunal, et äsja oli korraldustiimiga vastu võetud raske otsus – Supeluse aastalaat jääb tänavu ära. Foto: Lilli Tölp

Kui tavaliselt ­annavad suvepealinnas ­augustile võlu kümned rahvarohked sündmused, unetud ööd, festivalid-kontserdid, suhkruvatihõng nii Vallikäärus kui Supeluse uulitsal, siis tänavu tõmbavad uued koroonareeglid üritusterallile vee peale.

Valitsus tegi täna kabinetinõupidamisel põhimõttelise otsuse langetada 9. augustist nakkusohutuse kontrollita üritustel ja tegevustes osalejate piirarve veel – need muutuvad sisuliselt olematuks. Uute piirangute järgi võib alates 2. augustist sisetingimustes toimuvatel nakkusohutuse kontrollita üritustel ja tegevustes osaleda kokku kuni 500 ja väljas kuni 1500 inimest. Tänase kokkuleppe kohaselt on 9. augustist ­siseruumides toimuvatel üritustel ja tegevustes lubatud aga sootuks kuni 50 ja õues kuni 100 osalejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles